آشنایی با خواص روغن سیاه دانه برای چین و چروک صورت

آشنایی با خواص روغن سیاه دانه برای چین و چروک صورت

اگر شما نیز از چروک های صورت خود خسته شده اید و می خواهید پوستی صاف و یکدست داشته باشید، علاوه بر استفاده از لوازم مراقبتی مرغوب و خرید کرم دور چشم، می توانید راهکاری طبیعی را امتحان کنید و از خواص روغن سیاه دانه برای چین و چروک صورت بهره مند شوید. پوست صورت همواره یکی از اولین قسمت هایی است که در نگاه اول، دیگران به آن توجه می کنند و شفاف بودن و زیبا بودن آن کمک زیادی به افزایش اعتماد به نفس آنسان ها می کند. از فواید روغن سیاه دانه برای پوست می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مرطوب کننده

  2. درمان آکنه

  3. بهبود لکه های پوستی

  4. کاهش علائم پیری

  5. درمان پسوریازیس

  6. رفع چین و چروک دور چشم
     

روغن سیاه دانه چیست

سیاه دانه از یک گیاه کوچک و گل‌دار است که در خاورمیانه، شمال قاره آفریقا و جنوب قاره اروپا یافت می‌شود. این دانه کوچک و سیاه که در علم گیاه شناسی به Nigella Sativa معروف است، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و می‌تواند انواع تورم و التهاب را در بدن کاهش دهد. همچنین، خواص ضد سرطانی دارد و برای درمان ناباروری نیز مؤثر است. دانه های این گیاه به رنگ تیره هستند و قدمت استفاده از این گیاه به هزاران سال قبل و در زمان پادشاهی حاکمان و فراعنه مصر باز میگردد.
 

خواص روغن سیاه دانه برای چین و چروک صورت

این گیاه، همانطور که اشاره شد، به منزله یک عنصر دارویی برای زیبایی و شفاف سازی پوست استفاده می‌شود. استفاده از روغن سیاه دانه در مراقبت از پوست، باعث بهبود جذب کرم‌ها و محصولات آرایشی در لایه‌های زیرین پوست می‌شود. این روغن برای سال های متمادی ست که به روش های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. از مهمترین خواص آن برای پوست صورت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
 

مرطوب کننده

خشکی پوست می تواند به دلایل مختلفی مانند بالا رفتن سن، شرایط آب و هوایی، استعمال دخانیات و … رخ دهد. سرامیدها، اسیدهای چرب ضروری سطح بدن هستند و در لیپیدها که بیرونی ترین لایه پوست محسوب می شوند، وجود دارند. مصرف موضعی روغن سیاه دانه، به تقویت سرامیدها در صورت کمک می کند. روغن سیاه دانه با تامین این مواد مغذی می تواند باعث حفظ رطوبت پوست شده و خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش دهد. حتی می تواند به عنوان یک لیفت صورت عمل کند.  با استفاده از این روغن، می توانید پوستی صاف و لطیف را به خود هدیه کنید.
 

درمان آکنه

روغن سیاه دانه سرشار از ویتامین A و اسیدهای آمینه است که به با خاصیت ضد التهابی خود، به بهبود التهابات پوستی از جمله آکنه، زخم ها و لکه ها کمک می کنند. این ماده حتی می تواند در درمان جوش های ناشی از تغییرات هورمونی نیز موثر باشد و باعث تسکین آنها شود.
 

بهبود لکه های پوستی

سرامیدها 50 درصد از لایه خارجی پوست به نام اپیدرم را تشکیل می دهند که وجود آن در روغن سیاه دانه می تواند به محافظت از آن در برابر آلودگی های محیطی کمک کند. این ماده به عنوان چسب پوست شناخته می شود که سلول ها را در کنار هم نگه می دارد. اگر می خواهید هیدراتاسیون و استحکام پوست خود را افزایش داده و چهره ای یکنواخت و زیبا داشته باشید، روغن سیاه دانه یک انتخاب عالی برای شما است.
 

کاهش علائم پیری

با وجود فواید بی شمار این ماده شگفت انگیز، جای تعجب نیست که از خواص روغن سیاه دانه برای چین و چروک صورت صحبت شود. ماده Thymoquinone موجود در این مایع، یک آنتی اکسیدان قوی است که به مبارزه با رادیکال های آزاد می پردازد و باعث جلوگیری از تخریب سلولی می شود. البته برای گرفتن بهترین نتیجه، بهتر است در کنار استفاده موضعی لوازم مراقبتی، میوه ها و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان را در برنامه غذایی خود بگنجانید.
 

درمان پسوریازیس

روغن سیاه دانه حاوی آنتی هیستامین طبیعی است و علاوه بر تغذیه پوست، یک درمان طبیعی برای بثورات، اگزما و حتی پسوریازیس محسوب می شود. این ماده طلایی خارش و سوزش ناشی از التهابات را نیز تسکین می دهد.
 

 

روغن سیاه دانه برای چروک دور چشم

روغن سیاه دانه برای چروک دور چشم

با استفاده از روغن سیاه دانه، می توانید با خطوط ایجاد شده در دور چشم خود خداحافظی کنید. این روغن دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و با آبرسانی این ناحیه، می تواند علاوه بر از بین بردن تیرگی زیر چشم، گودی و چین و چروک های اطراف آن را از بین ببرد و خاصیت کشسانی پوست را افزایش دهد.
 

استفاده از روغن سیاه دانه برای چروک صورت

برای بهره مندی از خواص روغن سیاه دانه برای چین و چروک صورت، ابتدا پوست خود را تمیز کرده و خشک کنید. سپس چند قطره از این روغن را بر صورت و گردن خود ماساژ داده و اجازه دهید تا صبح بماند. توصیه می شود قبل از مصرف این ماده، بر روی قسمتی از پوست آن را تست کنید تا از نبود آلرژی نسبت به آن مطمئن شوید.

طریقه مصرف روعن سیاه دانه برای دور چشم

هنگام استفاده از روغن سیاه دانه برای دور چشم، ابتدا نصف قاشق چایخوری عسل را با 3 قطره روغن سیاه دانه مخلوط کنید و سپس آن را به آرامی با نوک انگشتان با فاصله به زیر چشم خود بمالید. این ماده را پس از 15 دقیقه با آب و صابون بشویید.
 

بهترین روغن سیاه دانه

بهتر است مدلی را انتخاب کنید که با استفاده از پرس سرد تولید شده باشد؛ زیرا در این روش ترکیبات طبیعی و مواد مغذی روغن حفظ می شود. همچنین دقت کنید که روغن دارای خلوص صددرصدی و بدون مواد افزودنی باشد. استفاده از ماده خالص، می تواند اثربخشی بالایی برای پوست شما به همراه دارد.
 

ترکیب روغن سیاه دانه با سایر محصولات مراقبتی

یکی از شیوه های بهره مندی از خواص این ماده فوق العاده، ترکیب آن با مواد مراقبتی دیگر است. شما می توانید چند قطره روغن سیاه دانه را به مرطوب کننده یا ماسک صورت خود اضافه کرده و از خواص بی نظیر آن استفاده کنید.
 

سخن پایانی

روغن سیاه دانه یک داروی طبیعی است که استفاده از آن در روتین مراقبت از پوست می تواند تاثیرات زیادی داشته باشد. علاوه بر خواص روغن سیاه دانه برای چین و چروک صورت، این ماده به بهبود جوش ها و تغذیه و آبرسانی چهره کمک می کند و می تواند علائم پیری و حتی پسوریازیس را کاهش دهد. هنگام خرید روغن سیاه دانه، بهتر است مدلی را تهیه کنید که به روش پرس سرد تولید شده و در شیشه های تیره رنگ عرضه می شود.

 

پرسش های متداول درباره خواص روغن سیاه دانه

آیا روغن سیاه دانه باعث سیاه شدن پوست می شود؟

خیر. این روغن دارای خواص آنتی اکسیدانی و آبرسانی برای پوست بوده و باعث سیاه شدن پوست نمی شود.

روغن سیاه دانه برای چه افرادی مناسب است؟

روغن سیاه دانه برای تمامی انواع پوست قابل استفاده است؛ ولی در حالت کلی استفاده از داروهای روغنی ممکن است برای کسانی که پوست چرب دارند مناسب نباشد. به این افراد توصیه می شود چند قطره از این ماده را با کرم های مراقبتی خود ترکیب کنند و از خواص آن بهره مند گردند.

 
  • 19497

  • ۱۴۰۳/۰۱/۰۵

فرم ارسال نظر